Recomanacions de viatge

Des d'aquesta secció pots accedir a les Recomanacions de viatge per països, així com a les últimes actualitzacions.

Aquestes recomanacions, elaborades per la Direcció General d'Espanyols a l'Exterior, Assumptes Consulars i Migratoris, no tenen cap mena d’efecte vinculant i operen com a mer avís o consell.
 
L'Estat no resultarà responsable de cap manera ni per cap concepte dels danys o perjudicis que, tant per l'observança com per desconeixement o no atenció de la recomanació, poguessin ocasionar-se a persones o béns, i la recomanació esmentada no es considerarà un títol que empari cap reclamació en tal sentit.
 
Així mateix, es recorda que en aquests moments cap regió del món i cap país estan exempts de risc de possibles actes terroristes.
 
El deteriorament de la situació de seguretat i l'augment de l’amenaça terrorista internacional a gran part del món ha incrementat el risc real que ciutadans occidentals puguin ser objecte d'un atemptat o un segrest. Per tant, es demana encaridament als espanyols que segueixin les recomanacions de viatge del Ministeri d'Afers Estrangers i de Cooperació, extremin les mesures de precaució, evitin situacions de risc i desplaçaments innecessaris i s'inscriguin a l'Ambaixada o Consolat General d'Espanya corresponent.
 
Per accedir a les Recomanacions de viatge per països, fes clic a "Cerca per llistat de països", que es troba sota el mapa a la part inferior d'aquesta pàgina. Hi trobaràs un llistat de països per ordre alfabètic. En fer clic sobre el país, selecciona "Recomanacions de viatge".

Urgent

Darreres actualitzacions

Amèrica del Nord Iberoamèrica Europa Orient Mitjà Àfrica Àsia Pacífic Mapa de les 7 àrees geogràfiques
País:
Avís: Les fronteres traçades no són necessàriament les reconegudes oficialment
  • Recomendación de viaje Recomendación de viaje